Rólunk

Cégünk Ügyvezetője Németh M. Zsuzsanna 1990 óta végez számvitel, könyvelés és adótanácsadó, adószakértő tevékenységet.

Az elmúlt években a pénzügyi világ, az adózási és az egyéb vállalkozásokat érintő jogszabályok jelentős mértékben megváltoztak. Felgyorsult és sok tényezővel kibővült az tudástár, amivel a cégeknek, vállalkozásoknak rendelkezniük kell. Az információk naprakészsége, a szakmai hozzáértés elengedhetetlen. Egy pénzügyi helyzetre és változásra azonnal reagálni kell. Egy cégvezető, csak a megfelelő háttérrel tudja meghozni napi szinten a felelősségteljes döntéseit, ami egy cég életére nézve létfontosságú.

Mit adunk mi?

Olyan hátteret, mellyel az Ön vállalkozása a mai rohanó világban stabil könyvelői, pénzügyi, számviteli, adózási hátteret tudhat maga mögött. Mindezek mellett szakmai hozzáértést, naprakészséget és rugalmasságot biztosítunk.

Szolgáltatásaink nem csak cégeknek, hanem magánszemélyeknek, mikró, kis és középvállalkozásoknak is elérhetőek.

A hosszú évek tapasztalata arra mutatott rá, hogy a cégek, vállalkozások számára évről évre egyre fontosabbá válik a szakmai felkészültség, a naprakész információk gyors átadása, a jogszabályok és az adózás magas ismerete, és azok kompromisszummentes alkalmazása.

Munkánk során magas minőségű szolgáltatást kínálunk minden ügyfelünk számára. Ennek ellátásában több partner cégünk működik közre, melyek ügyvédi, könyvvizsgálói szolgáltatásokkal segítenek a felmerülő sokrétű igények kielégítésében.

Munkáinkat bizalommal, diszkréten felelősségteljesen és felelősségbiztosítással végezzük, melyet szerződésben rögzítve félreértés mentesen kezelünk.

Munkafolyamatokat szakértő kollégáink végzik, így minden területre a legmegfelelőbb embert alkalmazzuk. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, a jogi és jogszabályi változásokat naprakészen követjük.

Célunk

Bármilyen könyvelés, számvitel, adózás és cégvitel kérdés kapcsán felmerülő igényeket teljes körűen kiszolgálni, hogy ügyfeleink zavartalanul végezhessék napi tevékenységeiket. Egy stabil pont kívánunk lenni vállalkozása életében, és az eredményes kompromisszummentes munkafolyamatokban.

Németh M. Zsuzsanna
Ügyvezető