Adóbevallás készítése Siófokon

Adóbevallás szolgáltatásunk cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt elérhető. Cégünk több módon vállalja adóbevallásának vagy Személyi Jövedelem Adó bevallásának elkészítését. Magánszemélyek részére SZJA bevallás készítése irodáinkban személyesen, utánvéttel (postán) vagy e-mailben (online) történik.

Ha Ön postai úton, faxon vagy beszkennelt módon, e-mailben juttatja el hozzánk a jövedelmeiről szóló bizonylatokat, a beérkezést követően mi elkészítjük az Személyi Jövedelemadó Bevallás nyomtatványt. Mindezek után Ön emailben  – online – megkapja tőlünk a nyomtatványt. Így nincs más dolga mint az adóbevallát kinyomtatni, aláírni és azt postára adni az NAV részére, vagy saját ügyfélkapuján elektronikusan beküldeni.

Elektronikus adóbevallások elkészítése

Cégünk teljesen napra kész a hatályos elektronikusan teljesítendő adóbevallások, adatszolgáltatások és bejelentések tekintetében. Korszerű informatikai és információs rendszerünk, a jogszabályi változásokat azonnal követő könyvelő és bérszámfejtő szoftvereink, valamint felkészültségünk a garancia arra, hogy ügyfeleink, a közös munka során, az anyagi és eljárási szabályok szerint tesznek eleget bevallási és adatszolgáltatási kötelezettségüknek.

Természetesen ezen szolgáltatások nyújtása nem növeli a könyvelési díjat, viszont maximális biztonságot és garanciát nyújt abban, hogy nem csak időben készül el a könyvelése és a bevallása, de a korszerűség is biztosítva van. A könyvelés eredményeként elkészített főkönyvi kivonat, vagy egyéb kimutatások interneten keresztül bármikor ügyfeleink rendelkezésére állnak.

  • Társasági adóbevallás készítése
  • ÁFA, EVA, KATA adóbevallás készítése
  • SZJA bevallás készítése
  • SZJA bevallás készítése az alkalmazottaknak is
  • Adóbevallás a helyi adókról
  • Adóbevallás ellenőrzése (önellenőrzés)
  • Értesítés a fizetendő adók és járulékok összegéről
  • Elektronikus adóbevallás, internetes adóbevallás
  • Online kapcsolat: NAV, Ügyfél
  • Naprakész adófolyószámla

Forduljon hozzánk bizalommal és ismerje meg professzionális könyvelési szolgáltatásainkat, szakértő csapatunkat. Cégünk szolgáltatásai az egész ország területén elérhetőek, hiszen digitális világunkban már nincsenek távolságok és határok. Hívjon bennünket akkor is, ha csupán egy szimpla kérdése van, mi fel fogjuk venni a telefont. Az Ön adóbevallását is naprakész információkkal rendelkező könyvelőkből álló csapat fogja elkészíteni. Ne bízzon semmit a véletlenre, és ne hagyjon semmit az utolsó időpontra.

ÁRAJÁNLATKÉRŐ