Cégalapítás Siófokon

Cégalapítás előtt áll? Tanácstalan? Nem tudja merre induljon el? Nem tudja melyik cégforma a legkedvezőbb az Ön számára? Kezdő vállalkozó? Nincs tisztában azzal, hogy milyen adó és járulékkötelezettségei lesznek? Ezek a kérdések merülnek fel mindenkiben aki egy cégalapítás előtt áll. Sajnos sok téves és idejétmúlt információ kering az interneten és a köztudatban. Önre viszont mint új vállalkozó, csak az aktuális jogszabályok és törvények vonatkoznak. Elengedhetetlen a stabil könyvelő csapat, akik birtokában vannak a legfrissebb információknak ahhoz, hogy Ön egy céget vagy vállalkozást meglapítson. Jöjjön el hozzánk egy személyes szaktanácsadásra cégalapítás előtt. Mindenben segítünk.

Első lépések

Irodánkban egy kávé mellett, olyan képzett szakemberrel beszélheti meg cégalapítás előtti és utáni teendőit, aki minden kérdésére pontos, naprakész választ tud adni. Ezt követően határozott magabiztos döntés meghozatalára lesz képes.

Egy új cég vagy vállalkozás létrehozása már a névválasztással elkezdődik. Nagyon fontos a jól megválasztott cégnév, hiszen meghatározza nem csak cége azonosíthatóságát, de a megítélésben, a könnyű megjegyezhetőségben is nagyon nagy szerepet játszhat. A jól megválasztott név számtalan előnnyel is jár.

Részletes cégalapítás -szaktanácsadásunk alkalmával átbeszéljük a leendő cégével kapcsolatos összes olyan fontos dolgot, amely már az alapításkor az ügyvédnél elengedhetetlen lehet. Cégalapítás után több olyan bejelentési kötelezettsége van, amelyet 15 napos határidőn belül köteles megtenni!

Vegye igénybe professzionális szaktanácsadásunkat, hiszen cége alappillére egy jó könyvelő!

Természetesen nem csak teljesen új cég létrehozásában számíthat ránk, hanem már meglévő cégével kapcsolatos módosítások intézésében is.

Várjuk Kaposvári irodánkban személyesen, vagy online felületeinken.

ÁRAJÁNLATKÉRŐ