Könyvvizsgálat Siófok

Professzionális könyvvizsgálat Siófoki irodánkban, jöjjön el hozzánk és tegye fel kérdéseit.

A könyvvizsgálat lehet egy szükséges rossz egy vállalkozás életében, amit a törvényi előírások következtében kell jelentős díjért elvégezni. A könyvvizsgálat minden esetben egy specialista feladata. Továbbá a könyvvizsgáló lehet a cégvezetés társa, aki ellenőrzi a könyvelő munkáját, kiszűri hibáit, és tanácsaival hozzájárul a cég eredményesebb működéséhez. Munkánkat az utóbbi gondolat szerint végezzük.

Kötelező könyvvizsgálatot kell készíteni

Kötelező a könyvvizsgálat minden kettős könyvvitelt vezető vállalkozónál, kivéve (ha az alábbi két feltétel együttesen teljesül). Az üzleti évet megelőző két üzleti év átlagában a vállalkozó éves (éves szintre átszámított), nettó árbevétele nem haladta meg a 300 millió forintot, és az üzleti évet megelőző két üzleti év átlagában a vállalkozó által átlagosan foglalkoztatottak száma nem haladta meg az 50 főt.

Minden olyan esetben, amikor a könyvvizsgálat a Számviteli törvény vagy más jogszabály előírásai szerint nem kötelező, a vállalkozó dönthet arról, hogy a beszámoló felülvizsgálatával könyvvizsgálót bíz meg.

Partner könyvvizsgáló cégekkel szoros együttműködés keretében vállaljuk a cégek könyvvizsgálatát.

Ha éves beszámolóját könyvvizsgálóval kell auditáltatnia, vagy más okból igényli a folyamatos könyvvizsgálatot, partner könyvvizsgálóink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Amennyiben cégvásárlási szándéka van és szeretne meggyőződni arról, hogy a kiszemelt cég számviteli és adózási szempontból nem jelent Ön számára rejtett kockázatot keressen bennünket, és igényelje könyvvizsgálat szolgáltatásunkat.

ÁRAJÁNLATKÉRŐ